Recension av Titleist TSR Driver

Recension av Titleist TSR Driver

Titleist TSR är den senaste serien av drivrar från Titleist, ett märke som ofta används av professionella spelare på touren. TSR står för "Titleist Speed Project" och dessa nya drivrar har genomgått förfining för att erbjuda ännu bättre prestanda. I serien finns modellerna 2, 3 och 4. I denna artikel kommer vi att titta på skillnaderna mellan dem och hjälpa dig att välja rätt modell.

Titleist TSR 2023-drivrarna: Översikt och skillnader

Titleist TSR-drivrarna - Vilken modell ska jag välja? Och vad är skillnaden?

Titlesit TSR 2

Modell 2 är utformad med fokus på att vara mer användarvänlig och passar spelare som vill ha enklare slag. I den senaste versionen har modell 2 förbättrat sin huvudform för att se mer lik ut modell 3. Topplinjen är inte helt rak, vilket ger en trevlig estetik. Alla modeller har också förfinade aerodynamiska egenskaper för att möjliggöra snabbare svinghastighet. Modell 2 har en varierande ansiktstjocklek och har optimerats med tyngdpunkten längre bak än de andra modellerna för att ge stabilitet och förlåtelse över hela slagytan.

Titlesit TSR 3

Modell 3 skiljer sig något från modell 2 genom att ha en annan typ av ansiktstjocklek, nämligen en varierande tjocklek för att optimera bollhastighet och bibehålla konsistenta bollträffar över olika träffpunkter. Vid tester av modell 3 var det överraskande att se att missade träffar behöll högre bollhastighet än förväntat. Även om bollen träffades längre ner på slagytan, höll den ändå en högre hastighet, vilket var imponerande. Modell 3 har också finjusteringsmöjligheter på baksidan för att justera tyngdpunkten och anpassa den efter dina träffmönster. Detta bidrar till att öka svinghastigheten och ge dig mer distans.

Titlesit TSR 4

Modell 4 har också genomgått förändringar jämfört med tidigare modeller. Den största skillnaden är att modell 4 nu har två inställningar för vikten på klubban - framåt och bakåt. Detta gör det möjligt att anpassa den till en 3,5 eller 4 i spinnegenskaper. Titleist har använt variabel ansiktstjocklek och aerodynamisk design även för modell 4. Klubbarna har en elegant och klassisk design som kännetecknar Titleist, med en neutral topplinje och en svart färgsättning. Modell 4 kan betraktas som den mest förändrade modellen med sina möjligheter till justerbar vikt.

Slutsatser om Titlesit TSRs olika modeller

Baserat på tester och prestanda är TSR nummer 3 min personliga favorit bland de olika modellerna. Den har en bra huvudstorlek, erbjuder stabilitet och ger höga bollhastigheter. Det var också märkbart att bollen behöll sin hastighet även vid träffar som inte var perfekta, vilket imponerade på mig. Det är dock viktigt att komma ihåg att valet av modell beror på individuella preferenser och spelstil.

Om du redan har en Titleist TSI-driver kanske det inte finns något akut behov av att byta till TSR-serien. Men om du använder en äldre modell kan det vara värt att prova en av de nya TSR-drivrarna. Alla tre modellerna erbjuder en attraktiv estetik och prestanda som kommer att uppskattas av spelare på alla nivåer.