Greppa Om Golfklubba - Experttips från Stefan Åkfors

Greppa Om Golfklubba - Experttips från Stefan Åkfors

Byta Grepp Golfklubba - En Steg för Steg Guide

Förberedelse: Börja med att samla ihop de verktyg du behöver – en mattkniv med krok för att ta bort det gamla greppet och en värmepistol för att mjuka upp den gamla tejpen.

Ta Bort Gammal Tejp: Använd värmepistolen för att värma upp det gamla greppets tejp. Detta gör det enklare att dra av tejpen utan att lämna rester på klubban.

Använda Ny Tejp: När du har rengjort klubban från den gamla tejpen, är det dags att applicera ny undertejp och dubbelhäftande tejp. Detta är viktigt för att säkerställa att det nya greppet sitter ordentligt.

Applicera Greppet: Sätt på det nya greppet med hjälp av lösningsvätska. Detta förenklar processen och ser till att greppet passar perfekt på klubban.

Med dessa enkla steg kan du förnya känslan på dina golfklubbor och skapa bättre förutsättningar för få roligare ute på golfbanan. Stefan betonar att regelbunden underhåll och byte av grepp är viktigt för en bättre golfupplevelse. 

För ytterligare tips och råd, eller för professionell hjälp, är du välkommen att besöka Varbergs Golfakademi.

Grepp Golfklubba - Köp grymma golfgrepp online eller i butik

Vi erbjuder ett stort utbud av golfgrepp online och i fysisk butik. Har du några frågor eller behöver hjälp med att hitta rätt grepp just för dig så besök hjärna en av våra 50 anslutna golfbutiker runt om i Sverige.