NYA Callaways Paradym Ai Smoke-serien

NYA Callaways Paradym Ai Smoke-serien

Callaways Paradym Ai Smoke-serie: En ny era inom golfteknologi

Callaway har tagit ett kvantsprång framåt i sin AI-resa med lanseringen av den nya Paradym Ai Smoke-serien. Denna serie av drivers representerar den mest avancerade teknologin i Callaways historia, med en banbrytande innovation: Ai Smart Face. Träffytan är utformad med hjälp av riktiga spelardata och avancerad maskininlärning, vilket skapar en serie av "sweet spots" över hela träffytan. Detta innebär en revolutionerande förbättring av prestanda för golfspelare på alla nivåer.

Förbeställ nya Paradym Ai Smoke-serien >


Världens första Ai Smart Face™ designat med riktiga spelardata

Ai Smart Face-teknologin använder sig av tusentals riktiga golfspelares svingdynamik, eller "Swing Code", som inkluderar svinghastighet, klubbleverans och klubbhuvudets orientering precis innan träffen.


Mikroavvikelser skapar flera "Sweet Spots"

Genom Ai Smart Face-teknologin aktiveras mikroavvikelser vid träff, vilket hjälper till att optimera launch och spin på träffar utanför centrum. Resultatet är att "sweet spots" inte bara finns i mitten, utan över hela ansiktet.


En Paradymförskjutning från ett lättare, starkare kolfiberchassi

360° Carbon Chassis har förfinats för att främja ökad viktfördelning. Genom att lägga till en intern titanstruktur har kolfiberchassit blivit 15% lättare. Denna massa har omfördelats i huvudet för att förbättra uppskjutningsförhållanden och öka förlåtelsen.


Justerbar perimeter-viktning för önskad bollbana

MAX-drivermodellen har en förlåtande design och justerbar perimeter-viktning för att leverera upp till 19 yards av bollbanekorrigering. Max D Driver är byggd med hög MOI och en generöst utsträckt profil vid adressering, vilket passar bäst för spelare som vill slå en draw.


Förlåtande form för självförtroende över bollen

Max D Driver är byggd för att ge spelare självförtroende vid bollen, med en bakvikt som hjälper till att stabilisera huvudet och öka launchvinkeln. Ai SMOKE TD DRIVER är formad med en neutral-till-fade ansiktsprogression och ett kompakt klubbhuvud, vilket passar bättre för mer avancerade spelare.

Ai SMOKE MAX FAST DRIVER: Lätt och lättspelad

Ai Smoke MAX Fast driver är designad för spelare som söker en lättspelad klubba. Med en fast hosel och bakvikt är Max Fast drivern ett självklart val för spelare som behöver hjälp med högre launch och förlåtande egenskaper.

Callaways Paradym Ai Smoke-serie markerar en ny era inom golfteknologi, där avancerad AI och innovativ design sammanflätas för att skapa en oöverträffad spelupplevelse. Med dessa drivers i bagaget är golfspelare rustade för att möta framtiden på golfbanan.