cobra-darkspeed-fairwaywood

COBRA DARKSPEED FW | GOLFARENS BÄSTA VÄN

COBRA DARKSPEED FW | GOLFARENS BÄSTA VÄN

I DARKSPEED-serien ingår även fairwayklubbor som är lika innovativa som deras drivers. 

Dessa fairwayklubbor är utrustade med samma banbrytande aerodynamik, PWR-BRIDGE och PWRSHELL H.O.T Face-teknologi som DARKSPEED-drivers. Här presenteras tre modeller, var och en skräddarsydd för att passa olika golfspelstilar.

Fairwayklubbor är ofta en golfspelares trofasta följeslagare, särskilt i situationer där både precision och längd är avgörande. Cobra DARKSPEED-fairwayklubbor är skapade för att leverera just detta. De delar de avancerade teknologierna från DARKSPEED-drivers: förbättrad aerodynamik för ökad klubbhastighet, PWR-BRIDGE för snabbare bollhastighet, PWRSHELL H.O.T Face för ökad förlåtande effekt, samt justerbara vikter och hosel för att finjustera bollbanan för varje individuell spelare.

DARKSPEED LS riktar sig till den skickligare golfaren som eftersträvar låg spinn och en klubba som är designad för att leverera en svag fade. I år har den en ram i lätt och starkt titan för att kunna omfördela vikt och placera hela 68 gram tungsten i sulan. DARKSPEED X är den modell som passar flest golfare, med en perfekt balans av hög start, låg spinn och förlåtande egenskaper. DARKSPEED MAX är slutligen designad för golfare som önskar en extremt förlåtande klubba och som vill kunna räta ut en slice genom att justera vikterna för att skapa en draw. För bästa resultat rekommenderas en anpassning med en lokal golfproffs för att hitta rätt modell och skaft.

DARKSPEED LS FW

Finns som FW3+ (13°), FW3 (14,5°) och FW5 (17,5°), alla justerbara ±1,5° i åtta lägen. Standardskaft: UST LIN-Q White 7.


DARKSPEED X FW

Finns som FW3 (15°), FW3 HF (16,5°), FW5 (18°) och FW7 (21°), alla justerbara ±1,5° i åtta lägen. Standardskaft: UST LIN-Q Blue 6.


DARKSPEED MAX FW

Finns som FW3 (15,5°), FW5 (18,5°) och FW7 (21,5°), alla justerbara ±1,5° i åtta lägen. Standardskaft: UST LIN-Q Red 6.


WOMEN’S DARKSPEED MAX FW

Finns som FW3 (18,5°), FW5 (21,5°) och FW7 (24,5°), alla justerbara ±1,5° i åtta lägen. Standardskaft: UST Helium Nanocore 4.

DARKSPEED finns tillgänglig i butik från och med 19 januari. Rekommenderat pris är 3 700 SEK för X och MAX-modellerna, medan DARKSPEED LS FW i titan kostar 4 500 SEK.