COBRA DARKSPEED JÄRN | FULLMATADE MED INNOVATIONER

COBRA DARKSPEED JÄRN | FULLMATADE MED INNOVATIONER

Cobra fortsätter att imponera med sina klubbor, speciellt utformade för medelgolfaren som söker en kombination av förlåtande egenskaper, mjuk känsla och imponerande längd.

Den senaste serien, DARKSPEED, är inget undantag och står som en symbol för innovation inom golfklubbsdesign.

Medelgolfarens önskelista när det gäller järnklubbor brukar vara tydlig:

1. Ökad längd.
2. Förlåtande egenskaper som omvandlar mindre bra träffar till acceptabla slag. 3. En mjuk och behaglig känsla vid träff.

✅ Cobra DARKSPEED uppfyller dessa krav med bravur, tack vare en rad nyskapande lösningar.

En av de mest framträdande innovationerna i DARKSPEED-serien är dess ihåliga konstruktion, en egenskap som traditionellt sett endast återfinns i dyrare klubbor.

Denna konstruktion möjliggör en mer flexibel träffyta, vilket i sin tur leder till högre bollhastighet. Dessutom möjliggör den frigjorda vikten en placering som är både låg och bakåt, vilket bidrar till klubbans förlåtande natur. Hålrummet i klubban är fyllt med ett mjukt skum som effektivt dämpar både ljud och vibrationer, vilket ger en mjukare känsla.

Cobra fortsätter att använda sin L-formade PWRSHELL-träffyta, som i år har vidareutvecklats för att även sträcka sig över toppen och tån av klubban, vilket ytterligare förstärker dess förlåtande egenskaper. Precis som i deras drivers och fairwaywoods, är DARKSPEED-järnklubborna utrustade med en intern PWR-BRIDGE-vikt. Denna vikt är placerad bakom klubban för att tillåta träffytan att flexa fritt och direkt bakom sweetspot för att maximera bollhastigheten.

DARKSPEED finns även i en ONE Length-version och i en damversion med kortare och mjukare skaft.

Utseendet på DARKSPEED förtjänar också uppmärksamhet. Den mörkgrå färgen är vald för att ge ett mindre och mer kompakt intryck, och den futuristiska designen tilltalar det moderna ögat.

DARKSPEED JÄRN 5–PW, med möjlighet att även beställa 4, GW och SW som custom. Standardskaft: KBS Tour Lite (järn) och KBS PGI (grafit).

DARKSPEED ONE LENGTH JÄRN 5–PW, med möjlighet att även beställa 4, GW och SW som custom. Standardskaft: KBS Tour Lite (järn) och KBS PGI (grafit).

WOMEN’S DARKSPEED JÄRN 6–PW + SW, med möjlighet att även beställa 5 och GW som custom. Standardskaft: KBS PGI 55 (grafit).

DARKSPEED kommer att vara tillgänglig i butik från och med 19 januari. Rekommenderat pris är 8 500 SEK för ett set om sex klubbor med järnskaft och 9 500 SEK för ett set om sex klubbor med grafitskaft.